Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Geospatial Revolution Project (Episode 4)

Το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς κυκλοφόρησε και θα το βρείτε εδώ

 


Το επεισόδιο αφορά τη χρήση των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) σχετικά με την παρακολούθηση της παγκόσμιας αλλαγής του κλίματος, την πρόληψη της πείνας, την παρακολούθηση των ασθενειών και τη χαρτογράφηση κοινοτήτων.
 

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

DevDay με θέμα ‘Azure Development – ή πώς να προγραμματίζετε για το Cloud’

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011, στα γραφεία της Microsoft Ελλάς.

Το Cloud Computing έχει έρθει και ήδη πολλές εταιρίες έχουν υλοποιήσει εφαρμογές που λειτουργούν στο περιβάλλον του Windows Azure σε production mode για τις ίδιες ή τους πελάτες τους. Ελάτε να δούμε μαζί το πώς μπορεί κάποιος να αναπτύξει εφαρμογές για το cloud απλά και γρήγορα αξιοποιώντας την ισχύ και τις μοναδικές δυνατότητες των Datacenters της Microsoft. Σας περιμένει ένα πλήθος από demos και πληροφορίες πάνω σε θέματα όπως Azure compute, Azure storage, SQL Azure, AppFabric και άλλα.
Το σεμινάριο έχει καθαρά τεχνικό περιεχόμενο, περιλαμβάνοντας παρουσιάσεις και demos με χρήση της δημοφιλούς πλατφόρμας Visual Studio. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από εκπροσώπους της κοινότητας των Ελλήνων προγραμματιστών, dotNetzone.gr και τεχνικούς της Microsoft.
Εγγραφείτε ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Webinar: Hyperspectral Data Analysis for Coastal Environmental Monitoring

Please join us for this one hour webinar and see practical applications for using hyperspectral data in coastal environmental monitoring applications. ITT VIS and SpecTIR, a premier hyperspectral data provider, will co-present this webinar and demonstrate the numerous ways in which hyperspectral data analysis can further your scientific analysis.